Vårt Sjöbo – Blå Entré 

Vi har märkt att det finns ett stort intresse för olika fordon i barngruppen. Vi har förstått på barnens föräldrar att barnens intresse för fordon är något som dem märker hemma med. Detta utifrån samtal och bilder föräldrar har skickat till oss. Vi tar gärna emot fler bilder om man inte redan har skickat. (Läs info på tavlan eller edwise).

Vi har därför börjat jobba med fordon och allt som har med fordon att göra. Vi har denna veckan börjat läsa boken Halvans 1-2-3. Boken handlar om pojken Halvan som blir en bilmekaniker som ska bygga en egen bil. Vi har läst boken några gånger och under läsningen pratar vi om antal, siffror, färger och bilens olika delar och varför bilar behöver dem olika delarna. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *