Julfest på röd och grön entré 

Tisdag den 20 december hade vi julfest på Linnestugans förskola. Pedagoger och barn dansade om julgrannen, åt pepparkakor och drack saft. Sjung julsånger och fick besök av tomten till barnens stora glädje. Tänk att det redan är jul och om 4 dagar så är det julafton. 

Några av barnen var med att öppna julklappen som tomten kom med. Barnen hjälpte till att dra av pappret och under pappret fanns det en Alfons vänskapslåda. En låda full med material för barnen att läsa, lyssna på och titta på. Innehållet i lådan ska användas i arbetet med värdegrunden med barnen och fokuserar på hur man är en bra kompis. 


Barnen dansade sen runt julgrannen med tomten en gång, sen vinkade och kramade barnen tomten hejdå. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *