Veckan 39 Gul och blå

Nu har vi blivit fotograferade på Linnéstugan. Bilderna kan ni hitta på edwise, så fina de blev och så duktiga era barn var!

Under veckan som gått har vi introducerat för barnen att välja mellan ett begränsat antal aktiviteter efter lunch. Detta för att skapa en lugn stund för barnen efter maten. Vi har också tillsammans med några barn börjat iordningställa biblioteket, som nu är flyttat till blå. Det stora rummet mellan gul och blå håller på att bli ett rum för språkfrämjande aktiviteter, det finns också tillgång och möjlighet till lek med konstruktionsmaterial här.

Nästa vecka (v.40) startar vi med våra grupper.

Trevlig helg önskar vi på gul och blå!

En reaktion på “Veckan 39 Gul och blå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *