Tema blå

Torsdag begav sig en liten grupp av barn och personal från röd entre ut på färgjakt efter blå saker i regnet. Tillsammans hittade vi några saker som var blå som barnen regnkläder, blommor, cyklar, vår förskolor och lekplatsen. Under vår utflykt när vi gick runt i närområdet tränade vi på att lyssna, vänta på kompisarna, titta efter bilar och cyklar samt hålla två och två i hand och gå på led. Barnen var jätteduktiga och vi hade många bra samtal under utflykten. Pratade mycket färg och om det som fanns i närområdet. 

Vi ska sträva efter att varje barn utvecklar en förmåga att fungera enskilt och i grupp, att hantera konflikter samt ta ansvar för gemensamma regler (Lpfö 98/rev 10 sida 9).

Under utflykten hittade vi och barnen många små och stora vattenpölar eftersom det dem sista dagarna har regnat så mycket. Vilket var till stor glädje hos barne, vi hoppade i alla pölar vi hittade. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *