Bygg och finmotorik!

image image image image

Barnen på förskolan har idag provat klippa med saxen, finmotorik och bra samarbete. Samtal kring saxen och hur man klipper i tidningen. Läroplanen: utvecklar nyanserat talspråk, ordförråd och begrepp samt förmåga att leka med ord, berätta, uttrycka tankar, ställa frågor, argumentera och kommunicera. Utvecklar sin motorik, koordinationsförmåga och kroppsuppfattning.

Barnen har också byggt en koja, pratat om mörkt och ljust. De har också övat på sina namn och lekt tillsammans. Utvecklar sin förmåga att bygga, skapa och konstruera med hjälp av olika tekniker, material och redskap.

En reaktion på “Bygg och finmotorik!

  1. Skoj att klippa i tidningar 🙂 Skriv gärna vilken grupp det är. Pratade med mitt barn i förra veckan och hon hade inte klippt eller gjort kojor. Kul ni börjat blogga igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *